NETFLIX'TE YENİ: Beauty Inside, The Third Charm, Coffee Prince ve Dahası

Two Cops, Beauty Inside, The Third Charm, Coffee Prince
Donmadan ve saçma sapan reklamlarla uğraşmak zorunda kalmadan, huzurla dizi izlemenin kaynağı haline gelen Netflix gün geçtikçe arşivini genişletiyor ve Kore dizileri de bundan nasibini bir hayli alıyor. Bu aralar özellikle Kore dizisi sayısında bayağı bir artış oldu. Arz talep meselesi tabii, demek Kore dizilerine olan ilgi yüksek ki Netflix de bunu kullanıyor. Şahsen ben son derece mutluyum, izleme listemde olan Kore dizileri teker teker yükleniyor resmen :)

Duruma göre haftalık ya da aylık olarak yazacağım Netflix'te Yeni yazılarında Netflix'e eklenen yeni Kore dizilerini bildirmeye çalışacağım elimden geldiğince.

1. BEAUTY INSIDE (2018)


Beauty Inside Konusu: Sürekli sorun çıkarmasıyla tanınan, dedikodulardan bunalmış ünlü bir aktris, fiziksel görünümünü etkileyen büyük bir sır saklamaktadır.

Beauty Inside Kore dizisi hakkında daha detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

2. COFFEE PRINCE


Netflixteki Kore Dizileri Neauty Inside, Coffee Prince, The Third Charm, Two Cops

Coffee Prince Konusu: Han Kyul sadece yakışıklı erkekleri işe alarak ailesinin kafesinin imajını değiştirir. Ama işe aldığı kişiler arasında erkek sandığı erkeksi görünümlü bir kız da vardır.

3. MONEY FLOWER



Money Flower Konusu: Güçlü Cheong A Group'un son derece büyük bir sır saklayan sağ kolu, grubun arkasındaki nüfuzlu aileyi devirmek için karmaşık bir plan yapar.


4. TWO COPS


Netflixteki Kore Dizileri beauty Inside, Coffee Prince, The Third Charm, Two Cops

Two Cops Konusu: Bir sahtekarın ruhu, açıklanamaz bir şekilde şiddet suçları dedektifinin vücuduna aktarılınca ortaya tuhaf bir suç çözücü ortaklık çıkar.

Two Cops Kore dizisiyle ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

5. ONE MORE HAPPY ENDING


Netflixteki Kore Dizileri beauty Inside, Coffee Prince, The Third Charm, Two Cops
One More Happy Ending Konusu: Bir kız grubunun şimdilerde otuzlu yaşlarında olan eski üyeleri, spot ışıklarından uzakta aşk, boşanma ve diğer kişisel inişler ve çıkışlarla uğraşır.


6. THE THIRD CHARM


Netflixteki Kore Dizileri beauty Inside, Coffee Prince, The Third Charm, Two Cops
The Third Charm Konusu: Her ikisi de 20 yaşında olan bir üniversite öğrencisi ile bir kuaför çırağı, bir tanışma randevusunda buluşur ve zıt kişiliklerine rağmen birbirlerine aşık olurlar.



Aralarında izlemeyi düşündükleriniz var mı ya da mutlaka izlemelisin diye önerdiğiniz?
The Third Charm'a bir ara başlamış ama yoğunluktan dolayı bırakmıştım. Diğer izlediğim dizilerden vakit kalırsa ona ve Two Cops'a devam etmeyi düşünüyorum. One More Happy Ending'e de Jung Kyung Ho etkeninden ötürü başlayasım var😍

Keyifli günler, bol seyirler! :)

Share:

4 yorum

  1. Teşekkürler bilgi sahibi oldum

    YanıtlaSil
  2. Netflix Kore'yi de fethedecek anlaşılan. Two Cops içlerinde konusuyla en ilginciydi teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle görünüyor, ben şikayetçi değilim :)) Rica ederim.

      Sil