Kore Dizisi Tanıtımı: Are You Human Too? (2018)

are you human too konusu izle kore dizisi
Dizi Adı: ARE YOU HUMAN TOO? (너도 인간이니)
Yönetmen: Cha Young Hoon
Senarist: Jo Jung Joo
Kanal: KBS2
Bölüm Sayısı: 32
Yayın Tarihi: 4 Haziran 2018
Yayın Günü: Pazartesi&Salı
Türü: Bilimkurgu, romantik, dram


are you human too konusu izle kore dizisi

ARE YOU HUMAN TOO KONUSU

Nam Shin (Seo Kang Joon), zengin bir ailenin oğludur ve beklenmedik bir kazadan sonra komaya girer. Beyin bilimleri ve yapay zekada uzman biri olan annesi Oh Ro Ra da tıpkı oğluna benzeyen Nam Shin III adında bir android yapar. Nam Shin III bundan sonra oğluymuş gibi davranmaya başlar ve koruması Kang So Bong'a aşık olur.



ARE YOU HUMAN TOO OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

are you human too konusu izle kore dizisi
Başrolleri benim için bir araya getirmişler resmen. Seo Kang Joon'u Cheese in the Trapten beri takip ederim. O güzel surat ve bal gibi gözlerin hatrına konusu hiç ilgimi çekmeyen Entourage'ı bile izlemiştim bir süre. Velet çok güzel gülümsüyor ama daha da iyisi çok iyi ağlıyor :D Hayır sadist değilim ama o gözler kızarınca insanın sarıp sarmalayasını getiriyor Seo Kang Joon bey.

Gong Seung Yeon ise girl crushlarımlarımdan biridir. Daha önce Circle, My Only Love Song ve Introverted Boss dizilerinde izledim ve canlandırdığı karakter takıntılı bir aşık da olsa cazgır da olsa kendisine sempati beslemeden edemedim. Koruma rolündeki Kang So Bong karakterini de çok güzel canlandıracağına inanıyorum. Şöyle birkaç vurdulu kırdılı sahne görmek istiyorum kendisinden :D

ARE YOU HUMAN TOO FRAGMANI


ARE YOU HUMAN TOO OSTLARI

Çıktığında eklenecektir.

ARE YOU HUMAN TOO POSTERLERİ

  



  



Siz ne düşünüyorsunuz Are You Human Too hakkında? İzlemeyi planlıyor musunuz?
Buyrun yorumlara çingular~~


Share:

2 yorum