THE BEAUTY INSIDE | 2018 KORE DİZİSİ TANITIMI

the beauty inside dizisi 2018 konusu
İşte beklentimin çok çok yüksek olduğu bir dizi geliyor. Başroller Lee Min Ki ve Seo Hyun Jin gerçekten başarılı oyuncular ve partnerleriyle çok iyi uyum sağlayabilen oyuncular. Ayrıca dizi 2015 yapımı The Beauty Inside filminin biraz değişiklikle yeniden çekimi. Filmini çok sevmiştim, dizisini de seveceğime eminim.

Yönetmen: Son Hyun Wook
Senarist: Im Meari
Kanal: JTBC
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 1 Ekim 2018
Yayın Günleri: Pazartesi&Salı
Türü: Romantizm, Drama, Fantastik







THE BEAUTY INSIDE KONUSU

Han Se Kye (Seo Hyun Jin) yıldız bir oyuncudur ve başbelası olarak bilinmektedir. Ayrıca hakkında birçok dedikodu da vardır. Hayatı tam bir gizemdir ama gerçekte olağanüstü bir olaydan muzdariptir. Her ayın belli bir zamanı, görünüşü tamamen bambaşka birine dönüşmektedir ve ayda bir hafta böyle görünerek yaşamaktadır.

Han Se Kye, bir hava yolu şirketince yönetici olan Seo Da Jae (Lee Min Ki) ile tanışır. Seo Da Jae görünüşüyle ve zekasıyla dışarıdan mükemmel biri gibi görünmektedir ancak insanların yüzlerini hatırlayamamaktadır. Bu sorununu insanlar saklar ve insanları alışkanlıklarından ve kendilerine özgü hareketlerinden tanımaya çalışır. Hatırlayabildiği tek yüz ise Han Se Kye'nin yüzüdür. Tanışmalarıyla hayatları değişir.

THE BEAUTY INSIDE OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

THE BEAUTY INSIDE KONUSU VE OYUNCULARI 2018 KORE DİZİSİ İZLE
Seo Hyun Jin - Han Se Kye
Lee Min Ki - Seo Da Jae
Ahn Jae Hyun  -Ryu Eun Ho
Lee Da Hee - Kang Sa Ra

THE BEAUTY INSIDE TRAILER




Kadronun da maşallahı var ama değil mi? :D Ahn Jae Hyun asla büyümüyor ya kim der evli barklı biri olduğunu, hala üniversiteli bir genç gibi duruyor. 

Neyse efenim, hepimize iyi seyirler diliyorum! :))

Share:

2 yorum